Du er her

Se programmet for Ringsted Børnefestival

Det fulde program for Ringsted Børnefestival lørdag den 11. juni er nu offentliggjort.

Har du børn mellem 3-10 år, skal du sætte kryds i kalenderen lørdag den 11. juni. Her er der nemlig Ringsted Børnefestival, og nu er hele programmet for dagen blevet offentliggjort.

Langt det meste på børnefestivalen er gratis. Der er gratis adgang til pladsen, og de fleste aktiviteter koster heller ikke noget.

Der vil blandt andet være hoppeborge, trampolinspring, teateropvisninger, danseshows, loppemarked, ansigtsmaling, skydning, fortællinger og meget, meget mere.

Derudover byder dagen på et væld af rekordforsøg, som børnene kan være med til - under Ringsted Børnefestival forsøger vi at sætte nye rekorder for krabbegang, tårnbygning af skumfiduser og spaghetti, flest vejrmøller på ét minut og mange andre.

Og så er der selvfølgelig koncerter med nogle af Danmarks største børnekunstnere. På den store scene kan du blandt andet se Anders og Katrine fra Lille Nørd, opleve Kalle fra Ramasjang eller høre Lærke give koncert.

I Lystanlægget kan du opleve Peter fra Store Nørds tre magiske shows om vand. En billet til én koncert på den store scene eller til Peters vandshows koster 20 kroner plus gebyr. Køb billet til den store scene og Peter fra Store Nørd her.

Sidst opdateret

19.08.2017