Du er her

Om festivalen

Ringsted Børnefestival er for alle børn i alderen 3-12 år samt deres forældre og søskende.

Alle børn mellem 3-12 år får en kæmpe fest, når der er Ringsted Børnefestival lørdag den 10. juni 2017. Det hele kommer til at foregå lige omkring Ringsted Sportcenter.

Der bliver koncerter med gang i, teaterforestillinger, opvisninger og en masse aktiviteter, du kan være med til eller blot kigge på.

Ringsted Børnefestival er henvendt til alle børn – både fra Ringsted og de tilstødende kommuner – og de må hjertens gerne tage deres forældre og søskende med.

Meget af programmet vil være gratis, men til de store koncerter og visse andre aktiviteter koster det et lille beløb at komme ind. Læs mere her.

Mange elever fra Ringsteds skoler skal være med til at skabe Ringsted Børnefestival. Det er for eksempel elever, der skal stå for ansigtsmaling, som de bliver undervist i inden Børnefestivalen, og det er elever fra skolerne, der skal afvikle et loppemarked på pladsen, lave gamle lege og meget meget andet.

Ringsted Børnefestival bliver arrangeret af Ringsted Kommune i samarbejde med en række af kommunens kulturinstitutioner.

 

Sidst opdateret

23.05.2017