Du er her

Festival giver gode familieoplevelser

Ringsted Børnefestival afholdes lørdag d. 9. juni 2018. Det bliver en festlig dag med masser af underholdning for børn og familier.

Ringsted har nu tre store festivaler – Ringsted Festivalen med masser af god musik og Ringsted Middelalderfestival, der på festlig tager dig med tilbage til Valdemarernes tid i det 12.-14. århundrede.

Og nu er Ringsted Børnefestival også blevet en fast stor begivenhed i Ringsted. Lørdag d. 9. juni afholdes Ringsted Børnefestival for tredje gang.

Ringsted Børnefestival er en hel dag spækket med masser af underholdning og akiviteter for børn og barnlige sjæle, fortæller borgmester Henrik Hvidesten.

”Ringsted er en god by for børn og børnefamilier. En festival for børn ligger i god tråd med Byrådets vision om at skabe optimale muligheder for familier blandt andet gennem oplevelser og unikke events, som børnefestivalen er et rigtig godt eksempel på,” siger borgmester Henrik Hvidesten.

Festivalen gentager succesen fra 2017 og får igen besøg af Det Bedste fra MGP. Glæd dig til vi i den kommende tid kan afsløre de øvrige kunstnere. Se mere

Der vil også være masser af boder og sjove aktiviteter, og du kan se gadeteater eller være med til at slå en rekord til Børnenes Rekordbog.

 

Sidst opdateret

21.07.2018