Du er her

Årets festligste dag for Ringsteds børn

Den 9. juni afholdes Ringsted Børnefestival for 3. gang. Og der er lagt op til endnu en uforglemmelig dag for børnene i Ringsted

Børnene i Ringsted får igen i 2018 deres egen festival, når der lørdag den 9. juni afholdes Ringsted Børnefestival i Ringsted Sprotcenter, anlægget og området omkring. Der bliver koncerter med masser af gang i, teaterforestillinger, opvisninger og en masse anden god underholdning og endnu flere spændende aktiviteter.

Du kan blandt andet opleve det bedste fra MGP og se flere andre gode koncerter i hal A.

Derudover er der både gadeteater, ansigtsmaling, rekordforsøg og meget, meget mere. Mange af Ringsteds foreninger kommer og viser prøver på deres kunnen. Du kan for eksempel få en tur på Karups Ridecenters heste, se opvisning af Ringsted Dansecenter og prøve hjulgymnastik med Ringsted IF Gymnastiks seje hjulgymnaster. Og selvfølgelig rigtig meget andet.

Skoler og dagtilbud i Ringsted deltager i Ringsted Børnefestival med sjove aktiviteter hvor elever og medarbejdere giver et lille kig ind i hverdagen med leg og læring, Det er bare noget af det der gør Ringsted Børnefestival til noget ganske særligt.

Sidst opdateret

10.11.2017